Fiestas Mayores de Amposta 2013(Tarragona)

Contra más palos nos dan y más nos dicen que Cataluña no es taurina, más trabajamos por defender y promocionar las grandes semanas taurinas que se celebran en Cataluña. Por eso,  nos preparamos para disfrutar en Amposta de toros enmaromados , concurso de anilla , concurso de emboladores , toros cerriles de la siguientes ganaderias: German Vidal , Rogelio Martí , Salvador Domecq , Samuel Flores , Hermanos Tornay y Marques de Albaserrada.

A disfrutar!!!!!!

cartell_festes_majors_amposta_2013DIVENDRES 9 D’AGOST

08:00h. Concentració al final de carrer St. Cristòfol per marxar cap a la ramaderia de Rogelio Martí, d’Alfara de Carles. Cal reservar plaça per a l’esmorzar i dinar.
18:00h. Arribada i entrada el Bou pel Pont Penjant amb el corresponent repartiment de gelats. Patrocina: Gelateria La Jijonenca i l’Ajuntament d’Amposta.
DISSABTE 10 D’AGOST
00:01h. Primer Bou Cerril Embolat de la ramaderia de Germán Vidal de Cabanes de nom “Ventanero” Num.18 Guarisme 0. Lloc: Av. de la Ràpita, Lope de Vega i adjacents.
01:00h. Segon Bou Cerril Embolat de la ramaderia de Rogelio Martí d’Alfara de Carles de nom “Jerezano” Num. 15 Guarisme 9. Lloc: Als mateixos carrers.
07:00h. Sortida del Primer Bou Capllaçat de la ramaderia de Miguel Parejo de Cabanes, Castelló. Lloc Sortida: Esplanada Mossos d’Esquadra.
11:00h. Sortida Segon Bou Capllaçat de la ramaderia del Marqués de Saka de Deba, Guipúscoa. Lloc Sortida: Esplanada Mossos d’Esquadra.
DIUMENGE 11 D’AGOST
19:00h. Desencaixonada d’un Bou Cerril de nom Romero Num. 98 Guarisme 7 de la ramaderia de Salvador Domecq d’Arcos de la Frontera, Cadis. Lloc: Avinguda de la Ràpita. Organitza i Patrocina: Penya Taurina Bou per la Festa.
20:00h. Desencaixonada d’un Bou Cerril de nom “Peinabajas” Num. 2 Guarisme 9 dq la ramaderia de Samuel Flores de Povedilla, Albacete. Lloc: Avinguda de la Ràpita. Organitza i Patrocina: Penya Taurina El Cerril.
23:00h Embolada dels dos Bous Cerrils de la tarda, organitzats i patrocinats per les Penyes Taurines Bous per la Festa i El Cerril respectivament.
DILLUNS 12 D’AGOST
12:00h. “Encierro” a l’Avinguda de la Ràpita de la ramaderia del Marqués de Saka de Deba, Guipúscoa.
18:00h. Exhibició de Bestiar Boví a la plaça de bous amb la ramaderia del Marqués de Saka.
22:00h. Bou Embolat de la ramaderia de Pedro Fumadó “Xarnego” de Deltebre. Organitza i Patrocina: Penya Taurina l’Esquella.
DIMARTS 13 D’AGOST
12:00h. “Encierro” a l’Avinguda de la Ràpita de la ramaderia de German Vidal de Cabanes, Castelló.
18:00h. Exhibició de Bestiar Boví a la plaça de bous amb la ramaderia de Fernando Machancoses de Cheste, València.
DIMECRES 14 D’ AGOST
12:00h. “Encierro” a l’Avinguda de la Ràpita de la ramaderia del Miguel Parejo de Cabanes, Castelló.
18:00h. Exhibició de Bestiar Boví a la plaça de bous amb la ramaderia del Miguel Parejo.
DIVENDRES 16 D’AGOST
112:00h. “Encierro” a l’Avinguda de la Ràpita de la ramaderia de Rogelio Martí d’Alfara de Carles, Tarragona.
18:00h. Exhibició de Bestiar Boví a la plaça de bous amb la ramaderia dels Germans Margalef d’Amposta. Durant la tarda hi hauran dos vaquetes per celebrar el dia de la dona.
23:50h. Bou Embolat a la plaça dels Germans Margalef.
DISSABTE 17 D’AGOST
07:00h. Bou Capllaçat de la ramaderia de Fernando Machancoses de Cheste, València. Lloc sortida: Esplanada Mossos d’Esquadra.
12:00h. “Encierro” a l’Avinguda de la Ràpita de la ramaderia Fernando Machancoses.
18:00h. Exhibició de Bestiar Boví a la plaça de bous amb la ramaderia de Rogelio Martí, d’Alfara.
20:00h. Desencaixonada dels bous per al Xé Concurs Nacional d’Emboladors Ciutat
d’Amposta de la finca Toropasión d’Alfaro, La Rioja. Organitza i Patrocina: Emboladors  d’Amposta.
22:30h. Concurs Nacional d’Emboladors Ciutat d’Amposta. Organitza i Patrocina: Emboladors d’Amposta
DIUMENGE 18 D’AGOST
12:00h. “Encierro” a l’Avinguda de la Ràpita de la ramaderia dels Germans Margalef d’Amposta.
18:00h. Amb motiu del XXVé Aniversari de la Penya Taurina l’Afició Exhibició de Retalladors d’Anelles i Retall Artístic amb animals de la ramaderia de Germán Vidal de Cabanes (Castelló) a la Plaça de Bous. Organitza i Patrocina: Penya Taurina l’Afició.
20:00h. Desencaixonades de dos Bous Cerrils: “Barbada I” Num. 84 Guarisme 8, de la ramaderia dels Germans Tornay de Guillena, Sevilla i “Governador” Num. 34 Guarisme 9 de la ramaderia Marqués de Albasserrada de Gerena, Sevilla. Organitza i Patrocina: Penya Taurina l’Afició.
22:00h. Embolada dels dos Bous Cerrils de la tarda. Organitza i Patrocina: Penya Taurina l’Afició.
DILLUNS 19 D’AGOST
18:00h. Exhibició de Bestiar Boví a la plaça de bous amb la ramaderia de Germán Vidal de Cabanes.

Autor entrada: admin